4-laags Grachtenvilla 25

8912 DC Leeuwarden - € 515.000,-

Bekijk alle 4 foto's

Verkoop is gestart, inschrijven kan tot maandag 14 oktober 2024 12:00 uur.

ALLES BEHALVE DERTIEN IN EEN DOZIJN
Een statige trapgevel, een strak vormgegeven puntdak of een sierlijke klokgevel. De 3 prachtige grachtenvilla’s in Tolvesum zijn allesbehalve dertien in een dozijn. Iedere woning is uniek in zowel uitstraling als woonbeleving.

KOM THUIS IN LEEUWARDEN
De ochtend beginnen met een uurtje roeien door de grachten. ’s Middags een welverdiend drankje op het plein met vrienden, terwijl de bootjes door de gracht varen. En ’s avonds heerlijk dineren in een goed restaurant, om daarna de dag af te sluiten in het theater of de bioscoop. Het klinkt wellicht als een dagje Amsterdam, Utrecht of Leiden. Maar niets is minder waar. Leeuwarden heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit.

Het centrum van Leeuwarden ligt op fietsafstand van jouw voordeur. In het ontwerp van deze nieuwe wijk is rekening gehouden met uitstekende fiets- en wandelroutes die je meenemen langs de mooiste plekjes op weg naar de binnenstad. En ook met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd op je plaats van bestemming.

ONTDEK DE TWAALFDE STAD VAN FRIESLAND
Tolvesum is onderdeel van Wetterstêd. De ontwerpers van Wetterstêd lieten zich maar wat graag inspireren door de Friese steden. Wandel door Tolvesum en waan je in de eeuwenoude binnenstad van Dokkum, Franeker of Bolsward. Het ontwerp van Tolvesum is geïnspireerd op 17de- en 20e- eeuwse architectuur: volop afwisseling dus! In deze nieuwe wijk proef je verrassend veel karakteristieke elementen. Hierdoor geniet je van de statige allure van een historische Friese binnenstad met veel water en groen. Een plek voor rust en ontmoeting bovendien.

Elke woning ademt wellicht de sfeer van weleer, maar is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Met een supermarkt in de buurt, jouw sportclub om de hoek en een basisschool op loopafstand vind je in Tolvesum alles wat stads wonen zo fijn maakt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 515.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
grachtenpand
Type woning
Tussenwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
191 m2
Inhoud
737 m3
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Voorzien van elektra
Ja
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop