1. Home
  2. Verhuur
  3. Amsterdam – Oostenburgermiddenstraat 375

Oostenburgermiddenstraat 375

1018 LH Amsterdam - € 1.760,- per maand

€ 1.760,- per maand

Bekijk alle 20 foto's

€ 1.760,- per maand

Onder optie

Via de website hurenbijhoekstra.nl, kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning. Helaas kunnen we telefonisch geen verdere informatie verstrekken; het belangrijkste is om uzelf in te schrijven. Een contactaanvraag via Funda is geen inschrijving!

Let op: getoonde foto’s geven een impressie en kunnen afwijken van het desbetreffende appartement.

Wonen in Amsterdam Centrum op een stoere, historische plek met uitzicht over het water en de stad. Dat is wonen op Oostenburg in gebouw De Prins. Een charmante, nieuwe wijk met een industrieel karakter die volop in ontwikkeling is. Waar het leeft door de knusse koffietentjes, pittoreske restaurants en originele winkels. Met als kloppend hart de Werkspoorhal. De historische ‘kathedraal voor industrie’ die is her ontwikkeld als een plek voor cultuur, inspiratie en ondernemers.

Dit 1e verdieping appartement heeft een woonoppervlakte van 72 m² en een balkon van 6 m² op het noordoosten.

DE LIGGING

Het centrum en Amsterdam Centraal zijn tien minuten fietsen. Het OV is voor de deur en brengt je met 15 minuten in hartje centrum. Op het eiland zelf is het rustig, doordat de auto’s te gast zijn. Op Oostenburg wonen veel jonge professionals, maar ook gezinnen en ouderen met nationaliteiten van over de hele wereld. Je geniet van het zonnetje aan het water of de stoere uitstraling van de buurt. Het is niet alleen een heerlijke plek om te wonen, maar ook voor ondernemers.

DE PRINS

De Prins is de eyecatcher van Oostenburg. Met zijn veertien verdiepingen en karakteristieke rode kleur, herken je het gebouw van grote afstand. De Prins telt in totaal 125 woningen waarvan 94 huurwoningen. Deze huurwoningen variëren van 38m² tot 72m² en beschikken allemaal over een eigen buitenruimte. Alle woningen zijn gasloos en aangesloten op een WKO installatie met individuele warmtepompen. Verder zijn de woningen voorzien van triple en/of HR++ glas, vloerverwarming en vloerkoeling.

Waarom De Prins?

De Prins heeft in totaal 94 huurwoningen variërend van 38 tot 72 m². Er zijn 34 hoekappartementen, 58 tussenwoningen en twee maisonnettes. De buitenruimtes van de woningen variëren van 6m² tot ruim 21m². De hoekappartementen hebben aan de ene zijde zicht over Amsterdam Oost en de Amstel en de andere zijde over Centraal Station. De tweekamer appartementen op de hogere verdiepingen en in het midden van de toren hebben een ruime loggia, een inpandig balkon. Door het glaswerk op de balkons heb je zicht over de omgeving en tegelijkertijd ben je beschut voor de wind. Je krijgt een goed afgewerkte, luxe badkamer en sanitair en een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur

Uw bruto maandinkomen dient minimaal gelijk te zijn aan € 6.160,00 om in aanmerking te komen voor deze woning. Wilt u weten aan welke voorwaarden u nog meer dient te voldoen? Bekijk alle voorwaarden

Uw eigen bruto maandinkomen telt voor 100% mee. Heeft u een partner? Dan mag zijn/haar bruto maandinkomen in de meeste gevallen voor 100% meegerekend worden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Huurprijs
€ 1.760,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
72 m2
Inhoud
158 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
14
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Staalmeesterslaan 334

€ 1.590,- per maand

Amsterdam

Staalmeesterslaan 329

€ 1.120,- per maand

Amsterdam

Bekijk de detail pagina van Amsterdam – Staalmeesterslaan 334

Staalmeesterslaan 334

€ 1.590,- per maand

Amsterdam

Bekijk de detail pagina van Amsterdam – Staalmeesterslaan 329

Staalmeesterslaan 329

€ 1.120,- per maand

Amsterdam

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Een nieuw hoofdstuk in De Boomgaard: thuis in de natuur, dicht bij de stad

Een nieuw hoofdstuk in De Boomgaard: thuis in de natuur, dicht bij de stad

Lees meer over Verhuisbericht | Kantoor Joure naar Midstraat 15

Verhuisbericht | Kantoor Joure naar Midstraat 15

Lees meer over Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Onze makelaar Eddy legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in digitalisering en automatisering worden ingezet om de maximale waarde voor onze klanten te realiseren.